Albert-Jan Sluis Blog

Op deze plek schrijf ik over mijn werk als voice-over en stemacteur. Hier krijg je antwoord op vragen als 'Hoe word ik voice-over?', 'Wat kost een voice-over?', 'Hoe kan ik het best een voice-over boeken?' en meer!

Hoe produceer je de beste radiocommercial?

vrijdag 04 november 2016 Voice-over, een geschiedenis

Van alle producties waar ik als voice-over bij betrokken ben, gaat mijn hart toch nog altijd het snelst kloppen van een radiocommercial. Ik spreek dagelijks radiocommercials in.
Lees meer...


Wat kost een voice-over?

woensdag 02 november 2016 Wat kost een voice-over?

Je wilt een voice-over zoeken en tikt in Google ‘stem inspreken’ in. Je komt dan bijvoorbeeld op mijn site terecht, die van een stemmenbureau, of die van een collega stem.
Lees meer...


Hoe boek je een voice-over?

zaterdag 22 oktober 2016

Als je een voice-over wilt boeken voor bijvoorbeeld een commercial, online video of animatie, heb je verschillende mogelijkheden.
Lees meer...


Het verschil tussen een voice-over en een stemacteur

dinsdag 18 oktober 2016

Als iemand vraagt wat voor werk ik doe, vertel ik meestal dat ik ‘voice-over en stemacteur’ ben. De logische vraag die hier op volgt is: “wat is dan het verschil tussen een voice-over en een stemacteur?”
Lees meer...


Hoe ben je eigenlijk voice-over geworden?

maandag 03 oktober 2016

Ik ben één van de stemmen die het vak van voice-over en stemacteur min of meer in is gerold. De basis daarvoor heb ik gelegd bij de radio.
Lees meer...