Albert-Jan Sluis Blog

Op deze plek schrijf ik over mijn werk als voice-over en stemacteur. Hier krijg je antwoord op vragen als 'Hoe word ik voice-over?', 'Wat kost een voice-over?', 'Hoe kan ik het best een voice-over boeken?' en meer!

Voice-over inhuren voor Dummies

vrijdag 18 november 2016

De meeste klanten die mij als voice-over boeken, kennen de ins en outs van de wereld van de mediaproductie. Ben je nieuw in deze wereld? Dan heb ik hier 10 tips voor je!
Lees meer...


Promo's inspreken

maandag 14 november 2016

Eén van de leukste disciplines van het voice-over vak vind ik het inspreken van promo’s, oftewel de korte filmpjes waarin tv-zenders hun programma’s promoten.
Lees meer...


Hoe schrijf je een goede voice-over tekst?

maandag 07 november 2016

Als stemacteur spreek ik elke dag teksten voor commercials, animaties en bedrijfsfilms in. Van sommige teksten word ik als stem heel blij.
Lees meer...


De werkweek van een voice-over

vrijdag 04 november 2016

Het werk van een voice-over is leuk en afwisselend. Maar hoe ziet de werkweek van een voice-over eruit?
Lees meer...


Hoe produceer je de beste radiocommercial?

vrijdag 04 november 2016

Van alle producties waar ik als voice-over bij betrokken ben, gaat mijn hart toch nog altijd het snelst kloppen van een radiocommercial. Ik spreek dagelijks radiocommercials in.
Lees meer...


Wat kost een voice-over?

woensdag 02 november 2016

Je wilt een voice-over zoeken en tikt in Google ‘stem inspreken’ in. Je komt dan bijvoorbeeld op mijn site terecht, die van een stemmenbureau, of die van een collega stem.
Lees meer...


Hoe boek je een voice-over?

zaterdag 22 oktober 2016

Als je een voice-over wilt boeken voor bijvoorbeeld een commercial, online video of animatie, heb je verschillende mogelijkheden.
Lees meer...