Tekst inspreken?

Mijn naam is Albert-Jan Sluis. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als voice-over voor tv-commercials, bedrijfsfilms, IVR en e-learnings. Mijn stem klinkt vriendelijk, enthousiast en overtuigend. Vanuit mijn eigen professionele studio kan ik elke voice-over tekst inspreken binnen 24 uur.

Voice-over

Voice-over boeken?

Heb je een tekst die ingesproken moet worden? Ik help je graag! Als stem heb ik al talloze radio-en tv-commercials, promo's, webvideo's, billboards, pre rolls, instores, tv-programma's en presentaties voorzien van een professionele voice-over. Ik kan je tekst opnemen in mijn eigen professionele studio, maar ik ben uiteraard ook beschikbaar om in te spreken in een studio naar keuze.

Snel en professioneel

Tijdens het inspreken ben ik makkelijk te regisseren. Ik ben flexibel en kan snel schakelen tussen verschillende stijlen. Ook denk ik graag met je mee en zal ik niet aarzelen om eventuele fouten uit het voice-over script te halen of verbeteringen voor te stellen. Dankzij een studie Journalistiek en mijn jarenlange ervaring als voice-over hebben teksten geen geheimen voor mij. Met mij als stem kun je snel schakelen en werken!

Stem voorbeelden

Als voice-over heb ik aan heel wat producties mijn stem geleend. Ik sprak radio- en tv-commercials in voor merken als Europcar, Saturn en Tempur. TV-programma's en promo's voor Disney, RTL4 en 5, Veronica, Net 5, Discovery Channel en 13th Street. En online video, animatie en bedrijfsfilms voor onder andere Enexis, Aegon en Pro Rail. Wil je voorbeelden horen? Luister naar mijn voice-over demo's.

Direct bestellen

Wil je mij als voice-over boeken?. Klik hier voor een online prijsopgave krijgen en om je voice-over meteen te bestellen. Ik spreek je tekst binnen 24 uur in! Wil je liever eerst contact opnemen of een gratis demo op maat? Bel me op 06-53 717 762 of stuur me een mail. Kleine tekstaanpassingen zijn voor oplevering van de productie altijd inbegrepen in de prijs.

Demo's

Beluister hier mijn verschillende voice-over stijlen. In de SoundCloud staan voice reels en demo's met fragmenten van mijn voice-overs voor o.a. radiocommercials, webvideo's, billboards, instores en e-learnings.

Stem stijl

Videos

Nieuws

Ik blog hier regelmatig over mijn inspreekwerk. Lees mijn stemblog.

De toekomst van stemacteren

dinsdag 31 januari 2023 De toekomst van stemacteren

Hoe zal het vak van stemacteur zich de komende jaren ontwikkelen? Zijn stemacteurs in de toekomst overbodig en vervangen door kunstmatige intelligentie? En hoe zorg je als stemacteur of voice-over dat je nieuwe technieken in je voordeel kunt gebruiken? In dit blog probeer ik op basis van het verleden en het heden een blik te werpen op de toekomst van stemacteren.
Lees meer...


Regisseren van stemacteurs: tips and tricks

vrijdag 27 januari 2023

Als je een stemacteur boekt voor een voice-over sessie, dan wil je dat de stem tijdens de opname een optimale performance neerzet. In dit blog geef ik je tips & tricks voor een perfecte voice-over opname.
Lees meer...


Contact

Stuur me een bericht. Klik hier als je liever mailt vanuit je e-mail programma.

Wil je een prijsopgave en mij direct als voice-over of stemacteur boeken? Klik dan hier.

Liever telefonisch contact? Bel: 06-53 717 762.